1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu Enerji’den yetkisiz fatura ödeme merkezi uyarısı

Zorlu Enerji’den yetkisiz fatura ödeme merkezi uyarısı

Enerji Günlüğü – Zorlu Enerji, abonelerini yetkisiz fatura merkezleri konusunda uyardı. Zorlu Enerji, yayınladığı duyuruda ödeme noktası adı altında...

Zorlu Enerji’den yetkisiz fatura ödeme merkezi uyarısı

Enerji Günlüğü – Zorlu Enerji, abonelerini yetkisiz fatura merkezleri konusunda uyardı. 

Zorlu Enerji, yayınladığı duyuruda ödeme noktası adı altında fatura tahsilatı yapan ancak sonrasında ortadan kaybolan yetkisiz fatura merkezleri konusunda abonelerini uyararak; fatura ödemeleri için N-Kolay merkezlerini tercih etmelerini istedi. 

Zorlu Enerji, elektrik perakende satış faaliyetlerini sürdürdüğü Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerindeki abonelerini, yetkisiz fatura ödeme merkezleri konusunda uyardı. Özellikle son günlerde artan fatura dolandırıcılığı haberleri sonrasında, tüketicilerine bilgilendirme yapan Zorlu Enerji, faturaların N-Kolay şubelerinden ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla ödenmesi gerektiğini hatırlattı. Anlaşmalı olmayan noktalar ve internet sitelerine ödeme yapılması durumunda, faturaların hiç ödenmemesi ya da geç ödenmesi nedeniyle enerjinin kesilmesi gibi riskler olduğuna dikkat çeken Zorlu Enerji; korsan ödeme noktalarından alınan dekontların yasal bir geçerliliğinin olmadığını da vurguladı. 

Zorlu Enerji aboneleri, faturala ödemelerini, N-Kolay ödeme noktalarında masraf ya da komisyon vermeden gerçekleştirebiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler