1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu Enerji’ye altın voltaj ödülü

Zorlu Enerji’ye altın voltaj ödülü

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, kurumsal sorumluluk performansıyla “Altın Voltaj” ödülünün sahibi oldu.Enerji sektörünün liderlerini buluşturan...

Zorlu Enerji’ye altın voltaj ödülü

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, kurumsal sorumluluk performansıyla “Altın Voltaj” ödülünün sahibi oldu.

Enerji sektörünün liderlerini buluşturan 5.Türkiye Enerji Zirvesi’nde Zorlu Enerji, kurumsal sorumluluk performansıyla “Altın Voltaj” ödülünün sahibi oldu.

Elektrik, doğal gaz, petrol ve LPG sektörlerinden yerli ve yabancı pek çok piyasa oyuncusunun bir araya geldiği zirvede, sosyal sorumluluk projeleriyle yarışan firmalar ödüllendirildi.

Zorlu Enerji Grubu Genel Müdürü Sinan Ak, bu çerçevede Zorlu Enerji’nin layık görüldüğü “Altın Voltaj” ödülünü Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz’ın elinden aldı.

Altın Voltaj ödülüne ilişkin görüşlerini paylaşan Ak, “Ekonomik, çevresel, sosyal ve jeopolitik boyutlarıyla sürdürülebilir kalkınmanın vazgeçilmez bir bileşeniolan enerji politikasını, kurumsal sorumluluk politikamız ile entegre bir yaklaşım içinde sürdürüyoruz. Karar alma süreçlerimizde yalnızca ekonomik değil, çevresel ve sosyal boyutları da dikkate alarak hareket ediyor, yatırım bölgelerimizdeki kent ve kırsal bölgelerdeki tüm etki alanımızdaki paydaşlarımızla şeffaf bir biçimde iletişimimizi yürütüyoruz. Bu ödülü kapsamlı sürdürülebilirlik politikamızın bir teşviki olarak görüyor ve tüm çalışma arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Zorlu Enerji Grubu, geçtiğimiz yıl da sürdürülebilirlik ve kurumsal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla iş dünyasının prestijli ödüllerinden European Business Awards (Avrupa İşDünyası Ödülleri) kapsamında “UlusalŞampiyon” unvanını almıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler