1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Zorlu Enerji'ye 'Altın Voltaj' Ödülü

Zorlu Enerji'ye 'Altın Voltaj' Ödülü

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, 6.Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında düzenlenen“Altın Voltaj” ödülüne layık görüldü.Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde...

Zorlu Enerji'ye 'Altın Voltaj' Ödülü

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, 6.Türkiye Enerji Zirvesi kapsamında düzenlenen“Altın Voltaj” ödülüne layık görüldü.

Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde her yıl düzenlenen eneri ödülleri sahiplerini buldu. Enerji sektörünün önde gelen kurum ve şirket temsilcilerinin katıldığı ve Türkiye Enerji Zirvesi bünyesinde düzenlenen Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi ISTRADE 2016’da Zorlu Enerji, “Altın Voltaj” ödülünün sahibi oldu. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) kamu ve özel sektör işbirliğiyle düzenlediği zirvede, elektrik, doğal gaz, petrol ve LPG sektörlerinden yerli ve yabancı çok sayıda şirketi buluşturan zirvede, Altın Vana, Altın Varil ve Altın Tüp de dahil olmak üzere dört farklı dalda ödüller verildi.

ÇEVREYE VE İNSANA SAYGI TEMELİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Zorlu Enerji’nin, iki yıl üst üste aynı ödüle layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, “Çevreye ve insana saygıyı iş yapış şeklimizin temel değerleri arasında olduğunu vurgulamak isterim. 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiğimiz enerji sektöründe kararlılıkla uyguladığımız sürdürülebilirlik stratejisini kurumsal sosyal sorumluluk projelerimize yansıtıyoruz. Bu kapsamdaki uygulamalarımızı takdir eden Altın Voltaj ödülüne layık görülmekten dolayı mutluluğumu ifade etmek isterim. Çevreyle uyumlu, güvenli, kaliteli ve sürdürülebilir enerjiyi üretmek için değer yaratmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

31 Mart-1 Nisan tarihleri arasında düzenlenen zirvenin ilk günü akşamı düzenlenen törende takdim edilen ödüllerle hem şirketlerin kurumsal sorumluluk bilinci, hem de sektördeki başarılarının takdir edilmesi amaçlanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler