1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu Enerji’ye tasarım ödülü

Zorlu Enerji’ye tasarım ödülü

Enerji Günlüğü – Zorlu Enerji’nin 2012 Faaliyet Raporu geri dönüştürülmüş malzeme kullanılarak hazırlanan ilüstrasyon tasarımı ile MerComm tarafından...

Zorlu Enerji’ye tasarım ödülü

Enerji Günlüğü – Zorlu Enerji’nin 2012 Faaliyet Raporu geri dönüştürülmüş malzeme kullanılarak hazırlanan ilüstrasyon tasarımı ile MerComm tarafından düzenlenen Galaxy Ödülleri’nde “Altın Ödül”ün sahibi oldu.

Zorlu Enerji Grubu şirketlerinden Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş. (Zorlu Enerji), 2012 faaliyet raporu ile MerComm Galaxy Altın Ödülü’nü kazandı. Zorlu Enerji’nin 2012 yılı faaliyet raporu, “Bizim Enerjimiz Türkiye’nin Enerjisi” düşüncesi ile şirketin gücünü aldığı yerli ve yenilebilir kaynaklara vurgu yapılarak hazırlanandı.

Faaliyet Raporu’nun kapağında Türkiye haritası üzerinde; hidroelektrik, rüzgar, jeotermal gibi yenilenebilir enerji kaynaklarını simgeleyen öğeler yer alırken; iç tasarımda ise Zorlu Enerji’nin gücünü aldığı önemli yatırımlarına yönelik fotoğraf çalışmaları yer alıyor. 2012 yılı boyunca yürütülen yatırım faaliyetlerinin yanı sıra, çevresel ve kurumsal sorumluluk çalışmaları da Zorlu Enerji’nin sürdürülebilirlik yaklaşımı doğrultusunda raporda detaylı şekilde ele alındı.

Zorlu Enerji Genel Müdürü Sinan Ak, MerComm Galaxy Ödülleri’nde elde edilen başarı hakkında görüşlerini dile getirerek; “Yirmi yıldır edindiğimiz tecrübe ve benimsediğimiz sürdürülebilirlik yaklaşımı ile kurumsal yönetim ilkelerine bağlı ve yerel değerlere karşı sorumlu iş yapıyoruz. Giderek büyüyen ve beğenilen bir şirket olarak, çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak, çevreyi ve doğal kaynakları korumak, paydaşlarımızla samimi ve düzenli iletişim kurmak, toplumsal ve kültürel hayata katkı sağlamak adına çalışıyoruz. Bu yöndeki tüm çalışmalarımızla,Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da fark yaratmayı hedefliyoruz. Zorlu Enerji olarak, faaliyet raporlarımuzla bu yıl Galaxy Ödülleri’nde yeniden Altın Ödül’e layık görülmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Zorlu Enerji geçtiğimiz yıl 2011Faaliyet Raporu ile yarışmanın “Enerji” kategorisinde Altın Ödül’e layık görülmüştü.

MerComm Galaxy Ödülleri, reklam, broşür, tasarım, faaliyet raporu, PR, pazarlama kampanyaları, yeni ürün tanıtımları ve özel etkinlikler gibi 10 farklı kategoride veriliyor. Yarışmada, iletişimin farklı alanlarında çalışan profesyonellerden oluşturulan Uluslararası İletişim Sanatları ve Bilim Akademisi (International Academy of Comunications Arts and Sciences- IACAS) dünyanın farklı ülkelerinden gelen projeleri değerlendirerek ödüllendiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler