1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Zorlu Holding’de üst düzey atama

Zorlu Holding’de üst düzey atama

Zorlu Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yüngül’ün emekli olması nedeniyle, bu tarihten itibaren CEO’luk görevini Bekir Cem Köksal devralacak. 

Zorlu Holding’de üst düzey atama

Enerji Günlüğü - Zorlu Holding tepe yönetiminde bayrak değişimi yaşandı. Zorlu Holding CEO’luk görevine 2002 yılından bu yana Zorlu Holding CFO’su olarak görev yapan Bekir Cem Köksal getirildi.

Son 10 yılı Zorlu Holding CEO’luğu olmak üzere 27 yıldır Zorlu Grubu’nda önemli görevlerde bulunan Zorlu Holding CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Yüngül’ün 21 Haziran 2024 itibarıyla kendi isteğiyle emekli olması nedeniyle, bu tarihten itibaren CEO’luk görevini Bekir Cem Köksal devralacak. 

2002 yılından bu yana Zorlu Holding CFO’su olarak görev yapan, aynı zamanda halen Zorlu Holding ve çeşitli Grup şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi olan Köksal, 1 Şubat ve 21 Haziran 2024 tarihleri arasında Zorlu Holding CEO Yardımcılığı görevini de yürütecek. 

Bekir Cem Köksal Zorlu Holding CFO’luğu görevini ise 1 Mart 2024 tarihinden itibaren Vestel CFO’su Alp Dayı’ya devredecek. Alp Dayı da Vestel CFO’luğu görevini Vestel Finans Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kiracıoğlu’na devredecek. 

Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmasının ardından Bilkent Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan Bekir Cem Köksal, 1990 ve 2001 yılları arasında bankacılık sektöründe görev yapmıştır. 1997 yılında Denizbank’ta Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Bekir Cem Köksal, Zorlu Grubu’na 2002 yılında Vestel’de Finans’tan Sorumlu Başkan olarak katılmış, 2002 yılında ise Zorlu Holding CFO’luğuna atanmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler