1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Zorlu, Kızıldere III JES için finansman görüşmelerinde

Zorlu, Kızıldere III JES için finansman görüşmelerinde

Enerji Günlüğü - Zorlu Doğal Elektrik, Aydın ve Denizli sınırları içinde kuruluş çalışmaları süren Kızıldere-III JES projesi için finansman sağlama...

Zorlu, Kızıldere III JES için finansman görüşmelerinde

Enerji Günlüğü - Zorlu Doğal Elektrik, Aydın ve Denizli sınırları içinde kuruluş çalışmaları süren Kızıldere-III JES projesi için finansman sağlama görüşmelerine başladı. 

Zorlu Enerji Elektrik Üretim AŞ'den verilen bilgiye göre, Şirket'in bağlı ortaklığı olan Zorlu Doğal Elektrik Üretim AŞ’nin elektrik üretim yatırımlarından Kızıldere-III JES'in bir ünitesi için finansman çalışmaları başladı. Zorlu Doğal Elektrik Üretim AŞ bu çerçevede banka ve finans  kuruluşlarıyla görüşmelere başladı. 

Aydın ve Denizli il sınırları içinde, Karataş mevkiinde kurulmakta olan ve 165 MW kurulu güce sahip olması planlanan Kızıldere III Jeotermal Enerji Santrali, 95,2 MW ve 69,8 MW kurulu güce sahip 2 üniteden oluşuyor. Zorlu Enerji, banka ve finansal kuruluşlarla yapılan görüşmelerin, Kızıldere-III JES yatırımının 69,8 MW’lık 2. Ünitesine finansman sağlamak amacıyla yapıldığını açıkladı.

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler