1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Zorlu`dan çocuklara özel çevre ve enerji kitabı

Zorlu`dan çocuklara özel çevre ve enerji kitabı

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle "Zorlu ile Karbon Ayak İzi" başlıklı bir kitap yayınlayarak çocuklara...

Zorlu`dan çocuklara özel çevre ve enerji kitabı

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji Grubu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle "Zorlu ile Karbon Ayak İzi" başlıklı bir kitap yayınlayarak çocuklara hediye ediyor. 

Zorlu Enerji Grubu, çocuklara özel yayınladığı çevre ve enerji kitaplarına bir yenisini ekledi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü “Zorlu ile Karbon Ayak İzi” kitabıyla kutlayan Zorlu Enerji, çocuklara karbon ayak izinin nasıl oluştuğunu ve azaltmak için neler yapabileceklerini illüstrasyonlarla ve eğlenceli bir dille anlatıyor.Kitabın kahramanı sevimli Yeşil Ejderha, çocuklara karbon ayak izinin nasıl oluştuğunu anlatarak; karbon ayak izinin dünyamıza etkileri ve bireysel olarak karbon ayak izini nasıl azaltabileceği hakkında bilgi veriyor.

ÇOCUKLAR EĞLENEREK BİLGİLENECEKLER

Zorlu Enerji Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Şebnem Erverdi, çeşitli projelerin yanı sıra hazırladıkları eğlenceli ve eğitici kitaplarla da enerji ve enerji kaynaklarının önemi hakkında çocukları bilgilendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Bugüne kadar çocuklarla enerjiyi ve çevreyi ilgilendiren çeşitli eğitim projelerinde bir araya geldiklerini anlatan Erverdi "Şimdi de onlar için, ‘Zorlu ile Karbon Ayak İzi’ kitabını hazırladık. Dünya Çevre Günü’nde çocuklara bir hediye sunmak üzere yayımladığımız bu yeni kitabımızla, çocuklarımızın çevre koruma bilincini güçlendirmek ve özellikle iklim değişikliği konusundaki farkındalıklarını artırmak istiyoruz. Kitabımızı okuyan çocuklar, karbon ayak izinin nasıl oluştuğunu ve günlük hayatlarında gerçekleştirecekleri basit uygulamalarla ayak izlerini nasıl azaltabileceklerini öğrenecekler" dedi.

Kitapla, eğlenceli bir dil ve renkli bir görsel dünya yaratarak çocukların bir yandan bilgilenirken bir yandan da keyifli zaman geçirmelerini amaçladıklarını anlatan Erverdi, "Çocuklarımız, ‘Zorlu ile Karbon Ayak İzi’ kitabımıza, yine tasarımı ve konsepti çocuklara özel olarak hazırlanan web sitemiz www.enerjisitemiz.com adresinden de kolayca ulaşabilecekler" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler