1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu'dan elektrikli araçlara bayramda ücretsiz şarj

Zorlu'dan elektrikli araçlara bayramda ücretsiz şarj

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, elektrikli araçlar için bayram tatili boyunca İstanbul, İzmir ve Ankara yollarında ücretsiz şarj servisi verecek.ZES (Zorlu...

Zorlu'dan elektrikli araçlara bayramda ücretsiz şarj

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji, elektrikli araçlar için bayram tatili boyunca İstanbul, İzmir ve Ankara yollarında ücretsiz şarj servisi verecek.

ZES (Zorlu Energy Solutions) markasıyla hizmet veren Zorlu Enerji, elektrikli araçlara bayram tatili boyunca İstanbul-İzmir, Ankara-İzmir ve İstanbul-Ankara arasındaki servis noktalarında ücretsiz şarj hizmeti verecek. 

ZES, İstanbul-İzmir otoyolundaki O3, O37 ve O68 dinlenme tesislerinde şarj ünitesi kurulumunu yaptı. ZES elektrikli araç şarj noktaları Bozüyük-Sarar Outlet ve Susurluk-Festiva’da 15 Ağustos itibarı ile hizmet vermeye başladı. Yatırımların devamında Afyon-Kolaylı Dinlenme Tesisi, Uşak-Festiva ve Bolu- Highway olmak üzere üç noktada daha yapılacak kurulumla ZES elektrikli araç şarj noktalarının sayısı 9’a yükselecek. 

ZES, yeni kurulumlarıyla birlikte sistem üzerinden aynı anda şarj edilebilecek araç sayısını 40’a çıkardı. Hızlı şarj noktalarının her birinde aynı anda dört araca hizmet verilebiliyor. ZES, farklı illerde standart hızlı (22kW) 40 şarj noktasına da sahip. 

Önceki ve Sonraki Haberler