1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Zorlu’nun elektrik perakende satış şirketine en iyi işyeri ödülü

Zorlu’nun elektrik perakende satış şirketine en iyi işyeri ödülü

Zorlu Enerji’nin Perakende Elektrik Satış Şirketi OEPSAŞ (Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş.), Kincentric Best Employers 2021 programı kapsamında “Türkiye’nin En İyi İşyeri” ödülüne layık görüldü.

Zorlu’nun elektrik perakende satış şirketine en iyi işyeri ödülü

Enerji Günlüğü - Zorlu Enerji’nin Perakende Elektrik Satış Şirketi OEPSAŞ (Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş.), Kincentric Best Employers 2021 programı kapsamında “Türkiye’nin En İyi İşyeri” ödülüne layık görüldü.

Zorlu Enerji’nin perakende elektrik satış şirketi OEPSAŞ (Osmangazi Elektrik Perakende Satış A.Ş.), dünyanın önde gelen insan kaynakları ve yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric tarafından gerçekleştirilen “Kincentric Best Employers 2021 Programı” kapsamında “Türkiye’nin En İyi İşyeri” ödülünü aldı. 

“ÇALIŞAN MEMNUNİYETİ EN BÜYÜK İTİCİ GÜCÜMÜZ”

Zorlu Enerji Ticaret Genel Müdürü İnanç Salman, çalışan memnuniyetinin en büyük itici güçleri olduğunu belirterek, “Dünyada birçok ülkeden organizasyonun yer aldığı bu listede, 2021 yılında Türkiye’den giren 22 şirketten biri olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Uyguladığımız tüm insan kaynakları süreçlerinde güncel ve son teknolojik donanımlarla mesai arkadaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmayı ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz. Aramızda eşitlikçi ve sürdürülebilir bir ilişki kurarken birbirimizin yenilikçi taraflarını teşvik edecek mekanizmalar kuruyor, mesleki ve yönetsel becerilerde ilerlemeyi hedef alan eğitim ve gelişim fırsatları hazırlıyor, yaratıcı ve inovatif bir iş ortamı sağlayarak kendimizi sürekli güncel tutmamıza yardımcı olacak mekanizmalar kurguluyoruz” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler