1. HABERLER

  2. PETROL

  3. 100. Yıl Üniversitesi enerji uzmanı profesör ve araştırma görevlisi arıyor

100. Yıl Üniversitesi enerji uzmanı profesör ve araştırma görevlisi arıyor

Enerji Günlüğü – Van 100. Yıl Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir profesör ile petrol ve doğalgaz mühendisliği mezunu bir araştırma görevlisi...

100. Yıl Üniversitesi enerji uzmanı profesör ve araştırma görevlisi arıyor

Enerji Günlüğü – Van 100. Yıl Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı bir profesör ile petrol ve doğalgaz mühendisliği mezunu bir araştırma görevlisi alacak. 

Van 100. Yıl Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Elektirik Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendireceği, elektrik güç kalitesi üzerinde çalışmaları olan bir profesörü istihdam edecek. 

Daimi statüde olan profesör kadrosuna başvuracak adayların; başvuracakları anabilim dalını belirten dilekçelerine; özgeçmiş, doçentlik belgesi ile bilimsel çalışma ve yayınlarının birer suretini ekleyerek 6 adet CD veya USB ortamında kaydederek 24 Aralık 2018 ile 07 Ocak 2019 tarihleri arasında, Rektörlüğe, şahsen başvurmaları gerekiyor. 

Üniversite, Mühendislik Fakültesi’ne bağlı Cevher Hazırlama Programı’nda görevlendirmek üzere bir de araştırma görevlisi alacak. 

Araştırma görevlisi adaylarının, petrol ve doğal gaz mühendisliği bölümü lisans

mezunu olması ve kimya mühendisliği anabilim dalında tezli yüksek lisans yapıyor olmaları gerekiyor. 

Araştırma görevlisi olmak üzere başvuracak adayların, ilk başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmaları şartı aranıyor. Başvurular, 24 Aralık 2018 ile 07 Ocak 2019 tarihleri arasında Mühendislik Fakültesi’ne şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler