1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. 12. Solarex İstanbul Fuarı başladı

12. Solarex İstanbul Fuarı başladı

4 – 6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 12. Solarex İstanbul Fuarı başladı.

12. Solarex İstanbul Fuarı başladı

Enerji Günlüğü - 4 – 6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 12. Solarex İstanbul Fuarı başladı. 

Çeşitli güneş enerjisi kaynaklarının ve güneş enerjisi piyasalarının tüm boyutları ile değerlendirilip, son gelişmelerin sergileneceği bir ortama ev sahipliği yapacak olan 12. Solarex İstanbul Fuarı İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.

SERGİLENECEK ÜRÜNLER

Fuarda çok sayıda ürün grubu sergilenecek. Bunlardan başlıcaları ise fotovoltaikler, hücreler, modüller, inverterler, ölçme ve kontrol teknolojileri, şarj cihazları, piller, kablolar, konnektörler, bağlantı kutuları, güneş takip sistemleri, montaj sistemleri, kurulum aparatları, bina entegre çözümleri, “stand alone” sistemler, güneş enerji santralleri, enerji depolama sistemleri, güneşle çalışan tüketici ürünleri, waferlar, malzeme ve üretim ekipmanları, güneş ısı teknolojileri, soğurucular, kaplamalar, kolektörler, bağlantı parçaları, genleşme tankları, degazörler, ısı transferi akışkanları, ölçme ve kontrol teknolojisi, montaj sistemleri, depolama tankları, üretim teknolojileri ve ekipmanları, havalandırma, soğutma, bina entegre çözümler, ısıl işlem, güneş termal enerji santralleri, araştırma ve geliştirme departmanları, test enstitüleri, sektörel basın ve diğer yayıncılar, eğitimciler, finansçılar, organizasyonlar, dernekler ve danışmanlar.

Türkiye başta olmak üzere İngiltere, Almanya, İtalya, Avusturya gibi Avrupa ülkeleri ile Rusya, Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu, Uzak Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinden ziyaretçilerin geleceği Solarex İstanbul’u bu yıl MENA ( Orta Doğu ve Kuzey Afrika ) ülkelerinden çok sayıda profesyonel ziyaret ediyor. TAITRA, IBESA, MESİA, BİGMEV, Africa OGBE, European Ukrainian Energy Agency gibi uluslararası kurumlar da fuarda ikili görüşmeler gerçekleştirecekler.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler