1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Abdullah Gül Üniversitesi şebeke uzmanı doçent alacak

Abdullah Gül Üniversitesi şebeke uzmanı doçent alacak

Enerji Günlüğü – Abdullah Gül Üniversitesi elektrik şebekelerinde uzman olan bir doçent arıyor.Abdullah Gül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi’ne...

Abdullah Gül Üniversitesi şebeke uzmanı doçent alacak

Enerji Günlüğü – Abdullah Gül Üniversitesi elektrik şebekelerinde uzman olan bir doçent arıyor.

Abdullah Gül Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi’ne bağlı Elektrik Elektronik Mühendisliği, Elektrik Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere doçent ünvanlı bir öğretim üyesi arıyor. 

Adayların akıllı şebekeler, dağıtım şebekelerinde güvenlik, güç sistemlerinde optimizasyon konularında araştırma çalışmaları olması ve uluslararası taranan bilimsel dergilerde yayınları bulunması gerekiyor. 

Başvuruların 17 Ekim 2018 tarihine kadar şahsen yapılması gerekiyor. Postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecek. Yurtdışında alınan diplomaların denkliğinin Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) tarafından onaylanmış olması gerekiyor. 

Başvuru yapmak isteyenlerin dilekçesinde başvurmuş olduğu bölümü belirterek; varsa hizmet belgesi, yayın listesi, resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, özgeçmişini, bilimsel yayınlarını, kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlilik veya yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmalarını, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını kapsayan ve bir adet dosya ile bu dosyadaki belgeleri içeren salt okunur dört adet CD’yi Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler