1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. JEOTERMAL

  4. Adana`da iki jeotermal saha ihale edilecek

Adana`da iki jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Adana'da bulunan iki Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.Adana Valiliği Yatırım...

Adana`da iki jeotermal saha ihale edilecek

Enerji Günlüğü - Adana'da bulunan iki Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat sahası üç yıllığına ruhsatlandırılmak üzere ihale edilecek.

Adana Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, ihale edilecek sahalar şöyle: 

Adana İli, Ceyhan İlçesi Çokçapınar mahallesi sınırları içerisinde 4837 hektar alana sahip 6 nolu 3301177 erişim numaralı jeotermal kaynak arama ruhsatı,

Adana İli, Ceyhan İlçesi Çiftlikat mahallesi sınırları içerisinde 4000 hektar alana sahip 7 nolu 3301184 erişim numaralı jeotermal kaynak su arama ruhsatı.

İHALE YERİ VE TARİHİ

İhale, 28.09.2016 tarihinde saat 10:00'da başlayarak yarımşar saat arayla, Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacak. İsteklilerin her birinin, ihale için ayrı hazırlanmış şartname ve eklerini, şartname başına 100,00.-TL (Yüz Türk Lirası) bedel karşılığında satın almaları zorunlu.

İhaleye girecek olan isteklilerin her birinin, ihale için ayrı hazırlanmış şartname ve eklerini, şartname başına 100,00.-TL (Yüz Türk Lirası) bedel karşılığında satın alacaklar. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler