1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Adıyaman Üniversitesi enerji uzmanı doçent alacak

Adıyaman Üniversitesi enerji uzmanı doçent alacak

Adıyaman Üniversitesi, lityum iyon piller konusunda bilimsel çalışmaları olan bir doçenti ve elektrik uzmanı bir doktor öğretim görevlisini işe alacak.

Adıyaman Üniversitesi enerji uzmanı doçent alacak

Enerji Günlüğü - Adıyaman Üniversitesi, enerji ve elektrik konusunda tecrübeli bir doçenti ve bir doktor öğretim üyesini kadrosuna eklemeyi planlıyor.

Adıyaman Üniversitesi’nin yaptığı açıklamada, Gölbaşı Meslek Yüksekokulu’na elektrik ve enerji uzmanı doçent unvanlı bir kişinin işe alınacağı duyuruldu. Kadroya müracaat edecek adayların, Doçent unvanını Fizik alanında almış olması beklenirken, manyetik malzemeler ve lityum iyon (li-ion) piller konularında bilimsel çalışmalar yapmış olması gerekiyor.

Kadroya ek olarak Mühendislik Fakültesi için elektrik makineleri konusunda uzman bir doktor öğretim üyesi alınacağı da bildirildi. Adayların lisans, yüksek lisans ve doktorasını Elektrik Elektronik Mühendisliği alanında yapmış olması ve AC/DC (Alternatif akım ve doğru akım) Hibrit Sistemlerde Güç Akış Analizi üzerine bilimsel çalışmalar yapmış olmaları şartı aranıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Başvuru yapacak profesör ve doçent adaylarının, üniversitenin Personel Daire Başkanlığı’na, doktor öğretim üyelerinin ise ilgili birimlere 13 Ocak 2023 tarihin kadar şahsen başvurmaları isteniyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler