1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Akpet’in depolama hizmet bedelleri belirlendi

Akpet’in depolama hizmet bedelleri belirlendi

Enerji Günlüğü - Akpet’in İzmit Depolama ve Dolum Tesislerinde günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri tarifesi tadil edildi. Akpet...

Akpet’in depolama hizmet bedelleri belirlendi

Enerji Günlüğü - Akpet’in İzmit Depolama ve Dolum Tesislerinde günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri tarifesi tadil edildi. 

Akpet Akaryakıt Dağıtım AŞ’nin İzmit Akaryakıt Depolama ve Dolum Tesisi'ndeki günlük depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedelleri yeniden belirlendi. 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK - Kurul) kararına göre, söz konusu tesiste benzin ve motorin türlerinde metreküp başına 52,5 kuruş, fuel-oil türlerinde ise ton başına 52,5 kuruş depolama hizmet bedeli uygulanacak.

Hizmet başına alınacak yıllık teslim alma/teslim etme hizmeti bedelleri ise benzin ve motorin türlerinde metreküp başına 7,35 TL ve fuel-oil türlerinde ise ton başına 7,35 TL olarak belirlendi.

Ayrıca depolama ve teslim alma/teslim etme hizmet bedellerinde, benzin ve motorin türlerinde 1096 gün ve daha uzun süreli depolama anlaşması olanlar için yüzde 90,48 indirim uygulanacak. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler