1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Aksa Grup'un 2030 stratejileri belirleniyor

Aksa Grup'un 2030 stratejileri belirleniyor

Kazancı Holding ve Aksa Grup’la 2030 stratejilerini görüşmek üzere bir araya geldiler.

Aksa Grup'un 2030 stratejileri belirleniyor

Enerji Günlüğü - Kazancı Holding, Aksa Grup’la 2030 Global Aksa Stratejisi’ni geliştirmek üzere çalışmalara başladığını duyurdu.

Kazancı Holding, Aksa Grup Şirketleri’yle birlikte 2030 yılı global stratejilerini oluşturmak için çalışmalara başladı. Kazancı Holding merkez binasında, şirket üst yöneticileri ile bir araya gelen Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Cemil Kazancı, yaptığı konuşmada “Amacımız 2030 yılında Aksa’yı global enerji sektöründe güçlü bir oyuncu haline getirmek” dedi.

Enerji sektöründe faaliyetlerini 22 ülkede devam ettiren Aksa Grup Şirketleri ve çatı şirketi Kazancı Holding’in üst yönetimi, Cemil Kazancı liderliğinde bir araya gelerek 2030 stratejilerini oluşturma sürecini başlattı. Aksa Grup, bu süreçte enerji sektöründeki faaliyetleri adına 2030 Global Aksa Strateji’sini oluşturmayı ve stratejilerini 2024 yılı içerisinde uygulamayı hedeflediğini bildirildi

Stratejik plan sürecinin açılış toplantısında konuşma yapan Cemil Kazancı, bu toplantının Aksa Grup Şirketleri için büyük bir değişimin mihenk taşı niteliğinde olduğunu belirterek,“Önümüzdeki dönemde hedefimiz 2030 yılında Aksa’yı global enerji sektöründe güçlü bir oyuncu haline getirmek” dedi.

Özellikle yenilenebilir enerji başta olmak üzere yapılacak yeni yatırımlarla, global enerji ekosistemi için değer üretmeyi hedeflediklerini bildiren Kazancı şu değerlendirmede bulundu:

“Bu hedeflerimize yol haritası oluşturacak 2030 Global Aksa Stratejimizi; ‘Globalleşme, Kurumsallaşma ve Sürdürülebilir Yüksek Büyüme’ olmak üzere 3 temel eksen üzerine inşa ederek Aksa Grup Şirketlerimizi 2030 ve ötesine çok daha büyük başarılarla taşıyacağız”.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler