1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. Alman Eski Başbakan Schröder 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde

Alman Eski Başbakan Schröder 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde

Nord Stream’in Hissedarlar Komistesi Başkanı ve Eski Alman Başbakan Gerhard Schröder’in, Antalya’da gerçekleşecek 12. Türkiye Enerji Zirvesi’ne katılacağı bildirildi.

Alman Eski Başbakan Schröder 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde

Enerji Günlüğü - Kuzey Akım projesinin yürütücü firmalası Nord Stream’ın Hissedarlar Komistesi Başkanı ve Almanya’nın Eski Başbakanı Gerhard Schröder, 21-22 Kasım tarihlerinde, Antalya’da düzenlenecek olan 12. Türkiye Enerji Zirvesi’ne katılacak.

Almanya Eski Başbakanı ve Nord Stream AG ve 2 AG’nin Hissedarlar Komitesi Başkanı Gerhard Schröder’in, Enerji Fuarcılık tarafından düzenlenen 12. Türkiye Enerji Zirvesi’nde özel oturum konuğu olarak yer alacağı açıklandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın himayesinde düzenlenen zirve, 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da yapılacak. Schröder, Dünya ve Türkiye enerji piyasasını Antalya’da buluşturacak Zirve’de, Enerji ve Jeopolitik Özel başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer alacak.

ZİRVENİN ANA BAŞLIKLARI NELER?

Regnum Carya Golf & Spa Resort Hotel’de yapılacak zirvenin; elektrik, doğal gaz, akaryakıt ve LPG piyasalarını tek çatı altında toplayarak kamu ve özel sektörü bir araya getirmesi hedefleniyor. Öte yandan etkinlikte bu yıl işlenecek başlıkların Doğal gaz Arama ve Üretim Yatırımları, Türkiye Elektrik Piyasasında Üretim, Ticaret ve Dağıtım, Türkiye Akaryakıt, LPG ve Doğal Gaz Piyasası, Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Yatırımları, Elektrikli Araçlar, Gelecek Trendleri olduğu kaydedildi.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler