1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Türkiye Enerji Zirvesi Antalya'da düzenlenecek

Türkiye Enerji Zirvesi Antalya'da düzenlenecek

Türkiye Enerji Zirvesi, "Enerjinin Kalbi Antalya'da Atıyor" temasıyla 21-23 Kasım’da Antalya'da yapılacak.  

Türkiye Enerji Zirvesi Antalya'da düzenlenecek

Enerji Günlüğü - Türkiye Enerji Zirvesi, "Enerjinin Kalbi Antalya'da Atıyor" temasıyla 21-23 Kasım’da Antalya'da yapılacak.  

Türkiye Enerji Zirvesi, bu yıl 11. buluşması 21-23 Kasım tarihleri arasında Antalya Regnum Carya Otel’de gerçekleşecek. Bu yıl ISTRADE Enerji Ticareti ve Tedariği Zirvesi ile birleşen zirvede, bu yıl da başta akaryakıt, LPG, elektrik ve doğal gaz sektörleri olmak üzere, yenilenebilir enerji ve nükleer enerji alanlarında birbirinden önemli konular çok yönü olarak ele alınacak. 

ZİRVEDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK OTURUMLAR

11. Türkiye Enerji Zirvesi programında bu yıl; “Türkiye Elektrik Piyasasında Üretim, Ticaret ve Dağıtım,  TÜSİAD Özel Oturumu, Yeşil Mutabakatın Etkileri, Türkiye Akaryakıt Piyasası, Türkiye LPG Piyasası, Biyodizel Sanayi Derneği Özel Oturumu, Elektrik Depolama, Dağıtık Üretim ve Dijitalleşme, Kömürden Elektrik Üretimi ve Kömür Piyasaları, Türkiye Doğalgaz Piyasası, TEHAD Özel Oturumu: Elektrikli Araçlar, Gelecek Trendleri, Düzenleyici Perspektif, Enerji Yatırım Finansmanında Yeni Modeller ve Beklentiler, ETD Istanbul Traders Meeting, MEDREG Özel Oturumu, Türkiye’de Yenilenebilir Enerji Yatırımları, SHURA Özel Oturumu,  Karbon Piyasaları, IREC, YEK-G, Türkiye'de Arama-Üretim Yatırımları: Sakarya Gaz Sahasının Geliştirilmesi ve Karada Devam Eden Faaliyetler, Tüketici Forumu” oturumları gerçekleşecek. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler