1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Alpu Belediyesi GES amaçlı YEKA’sını satıyor

Alpu Belediyesi GES amaçlı YEKA’sını satıyor

Eskişehir Alpu Belediyesi, GES amaçlı YEKA arazisini satışa çıkaracak.

Alpu Belediyesi GES amaçlı YEKA’sını satıyor

Enerji Günlüğü - Eskişehir Alpu Belediyesi, Uyuzhamam Mahallesindeki GES amaçlı YEKA arazisini ihaleyle satışa çıkarıyor. 

Eskişehir’in Alpu ilçesinde Alpu Belediyesi’ne ait, güneş enerjisi santrali tesisi kurulmak üzere Yenilenebilir Enerji Kaynaklarına Dayalı Üretim Tesisi Alanı (YEKA) ilan edilmiş olan 58.076,04m2 yüzölçümlü arazi, ihale yoluyla satışa çıkarılacak. 

Alpu ilçesine bağlı Uyuzhamam Mahallesindeki arazi için 8.711.405 lira tahmini bedel ve 261.342 lira geçici teminat tutarı belirlendi. 

İhale 30 Mayıs 2023 günü saat 14.00’te Alpu Belediye Başkanlığı, Belediye Hizmet Binası, Fevzipaşa Mahallesi, Kurtuluş Caddesi, No: 5, Alpu, Eskişehir adresinde Belediye Encümeni tarafından yapılacak. 

İhale şartnamesi, ekleriyle birlikte Alpu Belediye Başkanlığı, Emlak İstimlak Müdürlüğünde bedelsiz görülebilecek ve 1.000 TL karşılığında aynı yerden satın alınabilecek. 

Başvuruların en geç ihale günü, ihale saatine kadar Alpu Belediye Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne kayıt numarası alarak, elden teslim edilmesi gerekiyor. Posta veya diğer yollarla yapılacak başvurular dikkate alınmayacak.

Önceki ve Sonraki Haberler