1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Alpu’daki kömür sahası ihalesinde süre yeniden uzatıldı

Alpu’daki kömür sahası ihalesinde süre yeniden uzatıldı

Enerji Günlüğü – Daha önce iki defa ertelenen Eskişehir Alpu’daki termik santral amaçlı kömür rezerv alanı işletme hakkı ihalesi yeniden ertelendi....

Alpu’daki kömür sahası ihalesinde süre yeniden uzatıldı

Enerji Günlüğü – Daha önce iki defa ertelenen Eskişehir Alpu’daki termik santral amaçlı kömür rezerv alanı işletme hakkı ihalesi yeniden ertelendi. İhale Haziran 2019’ günü, saat 17.00’ye kadar uzatıldı.

EÜAŞ’a ait Alpu kömür rezerv alanı ihalesinde ön yeterlilik ve son teklif verme süresi bir kez daha uzatıldı. Eskişehir’in Alpu ilçesinde kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması için işletme hakkı verilecek olan sahanın ihale başvuru süresi 27 Haziran 2019’a ertelendi. Daha önce ihale 7 Şubat 2019 tarihine ertelenmişti.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Enerji Üretim Alanı’nda kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla; Eskişehir ili Alpu ilçesi sınırlarında bulunan ve Elektrik üretim AŞ’ye ait olan ER3360209, S:85839 nolu ruhsat sahası içerisindeki Kömür Rezerv Alanı’nın “İşletme Hakkının Verilmesi” yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla ihale edileceği 27 Eylül 2017 tarihinden itibaren yayınlanan ilanlarla duyurulmuştu. 

Geçen yıl 15 Ağustos ve 17 Ekim tarihlerinde iki kere uzatmaya gidilmişti. Bugünkü kararla ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi 27 Haziran 2019 günü saat 17.00'ye kadar bir kez daha uzatıldı. 

ALPU'DAKİ TERMİK SANTRAL İHALESİNDE SÜRE UZATILDI

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler