1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Altunordu GES Türkiye Ülke Müdürü

Altunordu GES Türkiye Ülke Müdürü

Enerji Günlüğü - Global Energy Services (GES) Türkiye Ülke Müdürlüğü'nü, sektörün deneyimli isimlerinden Aydın Altunordu üstlendi.Dünyanın tanınmış...

Altunordu GES Türkiye Ülke Müdürü

Enerji Günlüğü - Global Energy Services (GES) Türkiye Ülke Müdürlüğü'nü, sektörün deneyimli isimlerinden Aydın Altunordu üstlendi.

Dünyanın tanınmış rüzgar ve güneş santralleri kurulum, işletme ve hizmet sağlayıcılığı şirketlerinden Global Energy Services, Türkiye Ülke Müdürü atadı. Söz konusu görevi, sektörün çeşitli alt kollarında yaklaşık 25 yıla yakın bir deneyimi bulunan Aydın Altunordu üstlendi.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü mezunu olan Aydın Altunordu, iş hayatına 1991 yılında Siemens'te başladı. 18 yıl boyunca Siemens'in endüstri ve enerji sektörü birimlerinde çalışan Altunordu, Yüksek Gerilim ve Enerji Servis bölümlerinde de yöneticilik görevlerinde bulundu.

Aydın Altunordu, 2009-2013 yılları arasında aynı zamanda kurucu ortağı olduğu Smart Enerji AŞ'de çalıştı. Son olarak Kibar Enerji Dağıtım Sanayi AŞ'de Genel Müdür olarak görev üstlenen Aydın Altunordu, Aralık 2014 itibariyle GES Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini üstlendi.

ODTÜ Mezunlar Derneği İstanbul Şubesi Enerji Komisyonu'nu kuran isimler arasında da yer alan Altunordu aynı zamanda TÜREB ve LİDER üyesi. İngilizce ve Almanca bilen Altunordu, evli ve iki çocuk babası.

Önceki ve Sonraki Haberler