1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ankara Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Ankara Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Enerji Günlüğü – Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi için bir araştırma görevlisi ile Gama Meslek Yüksekokulu için bir öğretim görevlisi...

Ankara Üniversitesi enerji hocaları arıyor

Enerji Günlüğü – Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi için bir araştırma görevlisi ile Gama Meslek Yüksekokulu için bir öğretim görevlisi arıyor. 

Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Enerji Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Mühendisliği Anabilim Dalı’nda çalıştırmak üzere bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Adayların Enerji Mühendisliği, Enerji Sistemleri, Kimya Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği bölümlerinin herhangi birinden lisans derecesi almış olması ve enerji alanında tezli yüksek lisans yapıyor olması şartları aranıyor. 

Üniversite, Gama Meslek Yüksekokulu, Elektrik ve Enerji Bölümü, Alternatif Enerji Kaynakları Programı’nda görevlendirmek üzere bir de öğretim görevlisi alacak. 

Öğretim görevlisi kadrosu için başvuracakların Makine Mühendisliği alanında lisans mezunu olması; aynı alanda tezli yüksek lisans yapmış olması ve lisans eğitimi sonrasında alanında en az 2 yıl deneyimli olması bekleniyor. 

Başvuruların 11 Ocak 2019 günü mesai bitimine kadar, ilgili birime şahsen veya posta yolu ile yapılması gerekiyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler