1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Arena güneşte teknoloji tedariğine başladı

Arena güneşte teknoloji tedariğine başladı

Teknoloji şirketi Arena, kurduğu “Arena Enerji” iş birimi ile güneş paneli, inverter ve kablolama ürünlerinin dağıtımına başladı.

Arena güneşte teknoloji tedariğine başladı

Enerji Günlüğü - Teknoloji şirketi Arena, kurduğu “Arena Enerji” iş birimi ile güneş paneli, inverter ve kablolama ürünlerinin dağıtımına başladı.

Türkiye'nin en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Arena Grup, Türkiye’nin güneş enerjisi santrali kurmayı hedefleyen projelerde tedarik zincirinin bütün noktalarında proje danışmanlığı da dahil tek noktadan uçtan uca hizmet vermek amacıyla “Arena Enerji” iş birimini kurduğunu, 9 Şubat 2021 tarihinde düzenlenen panel ile duyurdu. 

Şirket, geçtiğimiz aylarda Borsa İstanbul’a yaptığı açıklamada bünyesinde “Yenilenebilir Enerji Teknolojileri” iş birimi kurulmasına karar verdiğini açıklamıştı. 

İŞ ORTAKLARIYLA TEKNOLOJİ TEDARİĞİ BAŞLADI

Arena Enerji iş biriminden sorumlu grup satış müdürü Aslıhan Kılıç, Arena Enerji ile birlikte artık Türkiye’nin güneş enerjisi santrali kurmayı hedefleyen projelerde tedarik zincirinin bütün noktalarında proje danışmanlığı da dahil tek noktadan uçtan uca hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. 

Kılıç, “Güneş Enerjisi Santral Projeleri maliyetlerinin yaklaşık %80’nini karşılayacak şekilde güçlü, güvenilir ve tecrübeli iş ortaklarımız olan Huawei, SetSolar ve Nexans ile panel, inverter ve kablolama ürünlerinin dağıtımına başladık” ifadesini kullandı.

“TEMEL AMAÇ GÜVENİLİR İŞ ORTAĞI OLMAK”

Arena Genel Müdür’ü Serkan Çelik, çevreye ve geleceğe karşı insani sorumluluğun gereği olarak bu alana ekonomik ve sosyal açıdan yatırım yapma kararı aldıklarını belirtti. Bir enerji üretim şirketi olmadıklarını, uzmanlıklarının teknoloji cihazları üzerine olduğunu hatırlatan Çelik,  temel amaçlarının iş ortaklarıyla birlikte sektördeki endişeleri gidermek ve güvenilir iş ortağı olmak olduğunu söyledi. 

Önceki ve Sonraki Haberler