1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Aydem Perakende’nin kadın yönetici oranı yüksek

Aydem Perakende’nin kadın yönetici oranı yüksek

Aydem Perakende, yüzde 46'ya yakın yönetici oranıyla kadın yönetici oranı yüksek şirketler arasında yer aldı. 

Aydem Perakende’nin kadın yönetici oranı yüksek

Enerji Günlüğü - Aydem Perakende, yüzde 46'ya yakın yönetici oranıyla kadın yönetici oranı yüksek şirketler arasında yer aldı. 

Ege Bölgesi’nin görevli elektrik tedarik şirketi Aydem Perakende, kadın yönetici oranı yüksek şirketler arasında yer aldı. Inbusiness Dergisi’nin gerçekleştirdiği ‘’İş’te Kadının Yükselişi Araştırması’’nın sonuçlarına göre Aydem Perakende, orta kademede çalışan kadın yönetici oranı en yüksek şirketler arasında yer aldı. Derginin “100 Şirketin Üst Yönetim Kademesinde Kadının Yükselişi” listesinin 1.000 kişiye kadar çalışanı olan şirketler kategorisinde yüzde 45.24 puanla 11. sırada yer aldı.

MENTORLÜK VE EĞİTİM PROGRAMLARI UYGULANIYOR

Aydem Perakende Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, kadınların çalışma hayatına katılımını desteklediklerini ve yöneticilik düzeyinde sayılarını artırmaya da büyük önem verdiklerini vurguladı. Araştırmanın sonuçlarını değerlendiren Demirağ, “Bugün yüzde 65’e yakın kadın çalışan ve yüzde 46'ya yakın yönetici oranımızla, kadın istihdamına yaptığımız katkılardan dolayı gururluyuz. Orta kademe yöneticilerimizi üst kademeye; iş hayatına yeni başlayan, alanlarında uzman ekip arkadaşlarımızın orta kademe yöneticiliğe çıkması için mentorluk ve eğitim programları uyguluyoruz” dedi.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler