1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aydem'de Kurumsal İlişkiler Altan Kolbay'a emanet

Aydem'de Kurumsal İlişkiler Altan Kolbay'a emanet

Aydem Enerji, Turcas'tan yönetici transfer etti, kamu ilişkileri yöneticiliğine Altan Kolbay'ı getirdi.

Aydem'de Kurumsal İlişkiler Altan Kolbay'a emanet

Enerji Günlüğü - Aydem Enerji, Turcas'tan yönetici transfer etti, kamu ilişkileri yöneticiliğine Altan Kolbay'ı getirdi. 

Türkiye’nin önde gelen enerji şirketlerinden Aydem Enerji Grubu, kritik kadrolarına yeni isimler atamaya devam ediyor. Daha önce kamu ilişkileri yetkilisi olarak çalıştığı Turcas Petrol AŞ’den ayrılan Altan Kolbay, Aydem Enerji Grubu'nun kamu ilişkileri yöneticiliğine getirildi. 

ALTAN KOLBAY KİMDİR? 

Altan Kolbay, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu. Galatasaray Üniversitesi’nde İletişim Stratejileri ve Halkla İlişkiler ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Executive MBA yüksek lisans programlarını tamamladı. 2007-2013 yılları arasında Petrol ve Doğalgaz Platformu Derneği’nin (PETFORM) Genel Sekreterliği’ni üstlenen Kolbay, daha sonra yedi yılı aşkın süreyle Turcas Petrol AŞ’de Kurumsal İletişim ve Kamu İlişkileri Müdürlüğü ve İcra Kurulu Üyesi olarak görev aldı. Bu süre içerisinde Kolbay, Turcas Petrol’ü temsilen PETFORM Yönetim Kurulu Üyeliği, DEİK Enerji İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği ve TÜSİAD Enerji Çalışma Grubu Üyeliği görevlerini de sürdürdü. 

Aydem Enerji Kamu İlişkileri Direktörlüğü görevine başlayan Altan Kolbay, Aydem Enerji Grubu’ndaki tüm şirketlerin kamu ilişkilerinden sorumlu. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler