1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Aydem 2021’de 1100 kişiyi daha işe alacak

Aydem 2021’de 1100 kişiyi daha işe alacak

Aydem Enerji CEO’su İdris Küpeli, grup çalışanlarının sayısını 2021 yılında yüzde 10 arttıracaklarını söyledi. Grupta halen yaklaşık 11 bin kişi istihdam ediliyor.

Aydem 2021’de 1100 kişiyi daha işe alacak

Enerji Günlüğü - Aydem Enerji CEO’su İdris Küpeli, grup çalışanlarının sayısını 2021 yılında yüzde 10 arttıracaklarını söyledi. Grupta halen yaklaşık 11 bin kişi istihdam ediliyor.

Elektrik enerjisi üretim, dağıtım ve perakendeciliği alanlarında faaliyet gösteren Aydem Enerji, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda global ölçekte hizmet veren Great Place to Work® Enstitüsü’nün yürüttüğü programa katıldı. Aydem Enerji, 11 grup şirketiyle Great Place to Work® Sertifikası alan, Türkiye’deki ilk firma oldu.

Aydem Enerji çatı şirketi Aydem Holding ve bünyesindeki Aydem Perakende, Gediz Perakende, Aydem Yenilenebilir Enerji, GDZ Enerji Yatırımları, Elsan, Extranet, Parla, Tümaş Yatağan ve Yeni Filo şirketlerindeki çalışanların, iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusundaki değerlendirmeleri alındı.

idris-kupeli.jpg

İNSAN KAYNAĞI YÜZDE 10 BÜYÜYECEK

Aydem Enerji CEO’su İdris Küpeli, çalışma arkadaşlarının şirketini sahiplenen, sorumluluk duygusuyla hareket eden, güven kültürünü benimsemiş bir ekip olduğunu ifade etti. Küpeli, “2021’de de insan kaynağımızı yüzde 10 büyüterek çalışanlarımız için mutlu bir iş yeri sağlamaya ve onlardan aldığımız güçle daha büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz” dedi. Grup şirketlerinde halen 12 bine yakın kişi çalışıyor.

KÜPELİ: ÇALIŞANLARIN YANINDA DURDUK

Aydem Enerji grup şirketlerinin salgın sürecinin her aşamasında çalışanlarının yanında olduğunu vurgulayan İdris Küpeli, “Çalışanlarımızı dinledik; süreçlerimizi çevik bir anlayışla yeniden tasarladık. Gelişim projelerine ara vermedik; Aydem Akademi’nin e-öğrenme modülünü hayata geçirdik. Bugün Aydem Enerji, nitelikli insan kaynağının güçlü vizyon ve teknolojik altyapı ile buluştuğu bir kurum” diye konuştu.

SOSYAL SORUMLULUK GÖNÜLLÜLERİ

Aydem Enerji İnsan Kaynakları Grup Direktörü Fatih İslamoğlu, Aydem Enerji’nin 11 bin çalışanı bulunduğunu belirterek “Aydem Enerji Ailesi, sadece ticari başarıyla yetinen bir aile değil. Çalışma arkadaşlarımız, şirketlerimizin gerçekleştirdiği pek çok sosyal sorumluluk projesinde ve destek çalışmasında gönüllü görev alıyor. Aydemlilerin yaptığı her işin, attığı her adımın odağında insan var” diye konuştu.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler