1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aytemiz, Alanya deposunu büyütüyor

Aytemiz, Alanya deposunu büyütüyor

Enerji Günlüğü - (ÖZEL) Aytemiz Akaryakıt, Antalya’nın Gazipaşa ve Alanya ilçeleri yakınındaki akaryakıt ve LPG dolum ve depolama tesisinin kapasitesini...

Aytemiz, Alanya deposunu büyütüyor

Enerji Günlüğü - (ÖZEL) Aytemiz Akaryakıt, Antalya’nın Gazipaşa ve Alanya ilçeleri yakınındaki akaryakıt ve LPG dolum ve depolama tesisinin kapasitesini yükseltiyor.  

Aytemiz Akaryakıt Dağıtım AŞ, akaryakıt ve sıvılaştırılmış petrol gazı (LPG) depolama kapasitesini arttırıyor. Enerji Günlüğü’nün edindiği bilgilere göre Şirketin, Antalya’nın Gazipaşa ve Alanya ilçeleri yakınında bulunan akaryakıt ve LPG depolama tesislerinde mevcut kapasiteyi iki katın üzerine çıkaracak fiziki yatırımlar tamamlandı. 

Aytemiz Akaryakıt AŞ Genel Müdürü Ahmet Eke, izin süreçlerinin tamamlanmasıyla birlikte tesislerin Kasım ayından itibaren yeni ve daha yüksek kapasiteyle hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Eke’nin verdiği bilgilere göre Aytemiz Gazipaşa-Alanya Akaryakıt ve LPG depolama tesisleri halen 25 bin metreküplük beyaz ürün, 20 bin metreküplük LPG olmak üzere 45 bin metreküplük depolama kapasitesiyle hizmet veriyor. 

Yeni yatırımlarla birlikte tesislere 40 bin metreküplük akaryakıt, 15 bin metreküplük de LPG depolama kapasitesi ilave edilecek. Böylece Aytemiz Gazipaşa-Alanya Akaryakıt ve LPG depolama tesisleri 65 bin metreküpü akaryakıt, 35 bin metreküpü LPG olmak üzere toplam 100 bin metreküplük kapasiteyle hizmet vermeye devam edecek.

Mehmet KARA 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler