1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Aytemiz metaverse’te akaryakıt istasyonu kurdu

Aytemiz metaverse’te akaryakıt istasyonu kurdu

Aytemiz, Digivega ile işbirliği yaparak metaverse evreninde ilk akaryakıt istasyonunu kurdu.

Aytemiz metaverse’te akaryakıt istasyonu kurdu

Enerji Günlüğü - Aytemiz, metaverse evrenindeki ilk akaryakıt istasyonunu Digivega işbirliği ile kurarak metaverse evrenine giren ilk akaryakıt şirketi oldu.

Akaryakıt şirketi Aytemiz, teknoloji yatırımları yapan Digivega Dijital Performans ve İletişim Ajansı ile yaptığı iş birliği sonucunda dünyada metaverse evrenine giren ilk akaryakıt şirketi olduğunu bildirdi.

Dijitalde farklı alanlarda hizmet sunan Digivega ile çalışmalarına yeni bir boyut kazandıran Aytemiz, Decentraland evrenindeki istasyonunu ayda 280 bin kişi tarafından ziyaret edilen Dragon City isimli tema parkın yanına kurdu. 139, -72 koordinatlarında yer alan Aytemiz istasyonunda, metaverse’ün ilk akaryakıtı MetaFuel ve ona özel animasyonlu pompa adasının yanı sıra Self Servis, Motorcu Dostu İstasyon ve elektrikli araç şarj noktası gibi hizmetleri yer alıyor.

ON 7/24 Market'in de bulunduğu istasyonda Aytemiz, katkılı yakıtı Optimum’u da tanıtıyor. Ayrıca istasyondaki market raflarında otomobil yağları üreten Castrol'un ürünleri yer alırken, elektrikli araç şarj noktasında ise spor arabalar üreten Morris Garages'in (MG) yeni ZS EV modeli ile otomotiv sektöründe yaşanan dönüşüm ziyaretçilere gösterilmeye çalışılıyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler