1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Balıkesir Altıeylül’de benzinlik arsası satılacak

Balıkesir Altıeylül’de benzinlik arsası satılacak

Balıkesir’in Altıeylül ilçesinde akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Balıkesir Altıeylül’de benzinlik arsası satılacak

Enerji Günlüğü - Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesinde, akaryakıt ve servis istasyonu arsası satışa çıkarılacak.

Balıkesir’in Altıeylül ilçesine bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesinde; 13671 ada, 1 numaralı parsel üzerinde yer alan, 3.009,42m2 genişliğindeki, Balıkesir Büyükşehir Belediyesine ait, imar planında akaryakıt ve servis istasyonu alanı olarak ayrılmış olan arsa, 30.000.000 lira tahmini bedel ve 900.000 lira geçici teminat bedeliyle ihaleye çıkarılacak. 

İhale, 21 Haziran 2023 günü, saat 14.00’te, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ana Hizmet Binası, 7. Kat, Encümen Toplantı Salonunda, kapalı teklif arttırma usulüyle yapılacak. 

İhale şartnamesi Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebilecek ve aynı yerden, 1.000 TL bedel karşılığında satın alınabilecek. 

Teklif dosyalarının, en geç ihale günü saat 12.30’a kadar; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ana Hizmet Binası, 2. Kat, Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, İdari İşler Şube Müdürlüğüne elden teslim edilmesi ya da ihale saatine kadar komisyona ulaşmak kaydıyla iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla gönderilmesi gerekiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler