1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Batı Karadeniz Doğal Gaz Boru Hattı ilk faz ihalesi sonuçlanıyor

Batı Karadeniz Doğal Gaz Boru Hattı ilk faz ihalesi sonuçlanıyor

Batı Karadeniz Doğal Gaz Boru Hattı Faz-1 Projesi” kapsamında 35.858 metre uzunluğunda doğal gaz çelik boru hattı sistemi yapımı işi için gelen teklifler bugün açılacak.

Batı Karadeniz Doğal Gaz Boru Hattı ilk faz ihalesi sonuçlanıyor

Enerji Günlüğü - Batı Karadeniz Doğal Gaz Boru Hattı Faz-1 Projesi” kapsamında 35.858 metre uzunluğunda doğal gaz çelik boru hattı sistemi yapımı işi için gelen teklifler bugün açılacak.

BOTAŞ, “Batı Karadeniz Doğal Gaz Boru Hattı Faz-1 Projesi” İhalesi için gelen tekliflerin 26 Ağustos 2021 Perşembe günü saat 14:00'da Genel Müdürlük  A-2 Blok Elektronik İhale Salonu’nda teklif veren firmaların temsilcileri ve basın mensuplarının huzurunda açılacağını duyurdu.

Açıklamaya göre açık ihale usulü ile yapılacak elektronik ihale kapsamında yaklaşık olarak 35.858 metre (yatay mesafe) uzunluğunda 48 inch çapında yüksek basınç doğal gaz çelik boru hattı sistemi yapımı işi için görevli şirket seçilecek. Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak ve 360 (ÜçyüzAltmış) takvim günü içinde tamamlanacak.

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler