1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Batman Üniversitesi enerji uzmanı 7 hoca alacak

Batman Üniversitesi enerji uzmanı 7 hoca alacak

Enerji Günlüğü - Batman Üniversitesi, elektrik, petrol ve nükleer enerji uzmanı 7 hocayı işe alacak.  Batman Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi,...

Batman Üniversitesi enerji uzmanı 7 hoca alacak
Enerji Günlüğü - Batman Üniversitesi, elektrik, petrol ve nükleer enerji uzmanı 7 hocayı işe alacak. 
 
Batman Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Fizik Bölümüne bağlı Yüksek Enerji ve Plazma Fiziği Anabilim Dalı’nda görevlendireceği bir profesör arıyor. Adayların fizik alanında doçent unvanı almış olmaları ve parçacık fenomenolojisi alanında çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 
 
Mühendislik Mimarlık Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümüne bağlı Petrol Arama Anabilim Dalı için profesör unvanlı bir kişi de istihdam edilecek. Bu kadro için başvuracak adayların Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği veya Kimya Mühendisliği alanında doçent unvanı almış olması gerekiyor.  
 
Meslek Yüksekokulu’nda açılan 5 kişilik kadronun tanımları, adayın unvanı ve adaylarda bulunması gereken özellikler ise aşağıdaki gibi bildirildi.
 
• Bölüm/Program adı: Madencilik ve Maden Çıkarma Teknolojileri Programı Unvan: Doçent
Aranan nitelikler: Yer Bilimleri Mühendisliği Bilim Dalında doçent unvanı almış olmak ve Diyajenez Metamorfizma konusunda bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
 
• Bölüm/Program adı: Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Programı 
Unvan: Doktor Öğretim Üyesi
Aranan nitelikler: Analitik kimya alanında doktora yapmış olmak ve karma mod kromotografik sabit fazlar ve HPLC uygulamaları konusunda bilimsel çalışmalar yapmış olmak. 
 
• Bölüm/Program adı: Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Programı 
Unvan: Doktor Öğretim Üyesi
Aranan nitelikler: Kimya lisans mezunu olmak ve Organik Kimya Anabilim Dalında yüksek lisans ve doktora yapmış olup; kiral ve triazol bileşiklerin sentezi ve antiviral aktivite konusunda bilimsel çalışmalar yapmış olmak.  
 
• Bölüm/Program adı: Elektrik ve Enerji Programı 
Unvan: Doktor Öğretim Üyesi
Aranan nitelikler: Makine Mühendisliği Anabilim Dalında doktora yapmış olmak ve kaynak konusunda bilimsel çalışmalar yapmış olmak.   
 
• Bölüm/Program adı: Elektrik ve Enerji Programı 
Unvan: Doktor Öğretim Üyesi
Aranan nitelikler: Elektrik Mühendisliği Anabilim Dalında doktora yapmış olmak ve güç sistemlerinde ekonomik analiz konusunda bilimsel çalışmalar yapmış olmak.
 
Başvuruların 15 Mart 2019 günü mesai bitimine kadar tamamlanması gerekiyor. Bütün adaylar, başvuru dosyalarını Üniversite Personel Daire Başkanlığına teslim edecekler. 
Önceki ve Sonraki Haberler