1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bayburt Üniversitesi alternatif enerji uzmanı 2 hoca alacak

Bayburt Üniversitesi alternatif enerji uzmanı 2 hoca alacak

Enerji Günlüğü – Bayburt Üniversitesi, termodinamik ve fizik alanında uzmanlığı bulunan iki öğretim görevlisini işe almak istiyor. Bayburt Üniversitesi...

Bayburt Üniversitesi alternatif enerji uzmanı 2 hoca alacak

Enerji Günlüğü – Bayburt Üniversitesi, termodinamik ve fizik alanında uzmanlığı bulunan iki öğretim görevlisini işe almak istiyor. 

Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu, Elektrik ve Enerji Bölümüne bağlı Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi Programında ders vermeleri için görevlendirmek üzere iki öğretim görevlisini işe alacak. 

Öğretim görevlilerinden birinin Makine Mühendisliği Bölümü lisans mezunu olması ve termodinamik anabilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olması şartı aranacak. Diğer öğretim görevlisinin ise Fizik Öğretmenliği Bölümü lisans mezunu olması ve Fizik Öğretmenliği bilim dalında tezli yüksek lisans yapmış olması gerekiyor. 

Başvurmak isteyenlerin; Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’ndan (ALES) en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular, 13 Mart 2019 günü mesai bitimine kadar, Bayburt Üniversitesi Rektörlüğü, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’na şahsen veya posta yoluyla yapılabilecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler