1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Bayraktar: Türkiye’nin kaderini değiştirecek işlere imza atıyoruz

Bayraktar: Türkiye’nin kaderini değiştirecek işlere imza atıyoruz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bin 200 çalışanın görev yaptığı Gabar Dağı’ndaki petrol üretim sahalarına ismi verilen şehitler Esma Çevik ve Aybüke Yalçın’ın aileleriyle telefonda görüştü. 

Bayraktar: Türkiye’nin kaderini değiştirecek işlere imza atıyoruz

Enerji Günlüğü - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Şırnak’ta bulunan Akçay 6’ncı Tugay Komutanlığı’nı ziyaret etti. Burada komandolarla birlikte karavanadan yemek yiyen Bakan Bayraktar, Gabar Dağı’ndaki petrol üretim sahalarına ismi verilen şehitler Esma Çevik ve Aybüke Yalçın’ın aileleriyle telefonda görüştü. Bayraktar, telefon görüşmelerinde şehitleri rahmetle anarken petrol üretim sahalarında Türkiye’nin kaderini değiştirecek işlere imza attıklarını söyledi.

 Astsubay Esma Çevik'in annesi Nebahat Gözüaydın ile telefonda görüşen Bayraktar, Şehit Esma Çevik’in petrol arama faaliyetlerine destek verirken rahmetli olduğunu kaydetti. Öğretmen Aybüke Yalçın’ın babası Sadık Yalçın’ı da arayan Bayraktar, Şehit Aybüke Yalçın’ı hiçbir zaman unutmadıklarını, Türk milletinin de unutmadığı ifade etti. 

 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler