1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bereket’ten ODTÜ öğrencisine kariyer fırsatı

Bereket’ten ODTÜ öğrencisine kariyer fırsatı

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji Grubu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) düzenlenen kariyer günlerinde öğrencilere gelecek planları konusunda...

Bereket’ten ODTÜ öğrencisine kariyer fırsatı

Enerji Günlüğü - Bereket Enerji Grubu, Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) düzenlenen kariyer günlerinde öğrencilere gelecek planları konusunda ışık tutmayı hedefleyen sunumlar gerçekleştirdi.

Türkiye’nin ilk entegre enerji kuruluşu olan Bereket Enerji Grubu, istihdam yaratmak ve genç beyinleri enerji sektörüne kazandırmak amacıyla üniversitelerin kariyer günleri organizasyonlarını hedef seçti.

İTÜ’den sonra ODTÜ’nün kariyer gününde stant açan grup, enerji üretimi, dağıtımı ve ticareti konusunda Türkçe ve İngilizce hazırlanmış broşürlerini dağıtarak hem bilgilendirdi, hem de iş ve staj başvurularını kabul etti. Bereket Enerji Grubu, ODTÜ’de 2 bin öğrenciyle bire bir görüşme gerçekleştirdi. ODTÜ, enerji ve iş konulu sunumlarıyla öğrencilere gelecek planlaması ve kariyer hedefleri konusunda yol gösteren Bereket Enerji Grubuna teşekkür plaketi sundu.

Bereket Enerji Grubu standının önünde izdiham oluşturan öğrencilerin son yıllarda tüm dikkatleri üzerinde toplayan enerji sektörüne büyük ilgi gösterdikleri gözlendi. Öğrencilere iş ve staj konusunda İnsan Kaynakları Yönetmeni Sultan Piltan, uzmanlar Aykut Atlas ve Merve Yurtseven, güneş enerjisi hakkında Levent Karaman, Mehmet Ender, mekanik proje hakkında Volkan Sert, elektrik projesi hakkında ise Mehmet Can Kaya ayrıntılı bilgi verdi.

Bereket Enerji Grubu İnsan Kaynakları Müdürü Ersin Yazıcı, tüm üniversitelerin kariyer günlerine katılarak iş konusunda kaygı taşıyan öğrencilere yardımcı olmayı hedeflediklerini belirterek, “Enerji üretmek, istidam yaratmak ve ülke ekonomisine katkı sağlamak ilkesiyle hareket eden grubumuzun en önemli projelerinden biri de insana yatırım yapmaktır. Bu nedenle Üniversitelerimizde öğrenim gören gençlerimize rehberlik etmeyi grubumuz için görev saydık” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler