1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 4 doktoru işe alacak

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 4 doktoru işe alacak

Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri uzmanı, 4 doktoru öğretim üyesi olarak işe alacak.

Bilgi Üniversitesi enerji sistemleri uzmanı 4 doktoru işe alacak

Enerji Günlüğü - Bilgi Üniversitesi, enerji sistemleri mühendisliği alanında uzman, doktor unvanlı 4 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesine bağlı, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümünde görev vermek üzere, doktor unvanlı 3 kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların doktora derecesini Enerji Sistemleri Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Elektrik Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Fizik ya da Kimya bölümlerinin birinden almış olmaları; İngilizce YDS’den en az 85 puan almış olmaları ve enerji alanında bilimsel eserler yayınlamış olmaları gerekiyor. 

Üniversite Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesinin, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü için bir doktor kadrosuna daha personel alacak. Bu kadroya başvuracak olanların, Fizik veya Fizik Mühendisliği bölümlerinin birinden doktora derecesi almış olmaları gerekiyor. 

Başvuru dosyaları, en geç 21 Aralık 2023 günü mesai sonuna kadar Bilgi Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına teslim edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler