1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Bingöl Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı araştırma görevlisi alacak

Bingöl Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü – Bingöl Üniversitesi, elektrik tesisleri konusunda çalışan bir araştırma görevlisi alacak. Bingöl Üniversitesi, Mühendislik...

Bingöl Üniversitesi, elektrik tesisleri uzmanı araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü – Bingöl Üniversitesi, elektrik tesisleri konusunda çalışan bir araştırma görevlisi alacak. 

Bingöl Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik Tesisleri Anabilim Dalı’nda görevlendirmek üzere, elektrik tesisleri konusunda çalışan bir araştırma görevlisini işe alacak. 

Adayların Elektrik Mühendisliği Bölümü mezunu olmaları ve Elektrik Mühendisliği Elektrik Tesisleri alanında tezli yüksek lisans yapıyor olması gerekiyor. Adayların ayrıca 35 yaşını doldurmamış olmaları; ALES notu olarak 70 almış olmaları; YDS veya eşdeğer bir sınavdan da 50 puan almış olmaları şartları aranıyor. 

Başvuruların Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığı, Selahaddin Eyyubi Mahallesi, Üniversite Caddesi, No:1, Merkez, Bingöl adresine şahsen veya postayla yapılacak. Son başvuru tarihi, ön değerlendirme tarihi, sınav tarihi ve sonuçların açıklanacağı tarih; Üniversite’ye ait www.bingol.edu.tr adresinden daha sonra duyurulacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler