1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Borusan Cat FG Wilson’ın Türkiye ve Irak temsilcisi oldu

Borusan Cat FG Wilson’ın Türkiye ve Irak temsilcisi oldu

Borusan Grup’a ait Borusan Cat, jeneratör markası FG Wilson’ın Türkiye ve Irak’ın kuzey bölge temsilcisi oldu.

Borusan Cat FG Wilson’ın Türkiye ve Irak temsilcisi oldu

Enerji Günlüğü - Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, FG Wilson’ın Türkiye ve Kuzey Irak temsilciliğini üstlendi.

Borusan Grup şirketlerinden güç sistemleri üzerine çalışan Borusan Cat, dünyanın önde gelen jeneratör markalarından FG Wilson Jeneratör’ün Türkiye ve Kuzey Irak bölge temsilcisi oldu. Borusan Cat, markanın 6,8 kVA ila 2,500 kVA güç aralığındaki açık ve kabinli jeneratör setlerini Türkiye ve Kuzey Irak’taki müşterileriyle buluşturmayı hedefliyor.

İlaveten Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da faaliyetlerini yürüten Borusan Cat, FG Wilson’ı ürün yelpazesine katarak enerji ve ulaşım alanında güç kazandığını ifade etti.

FG Wilson’ın dünyanın en saygın ve güvenilir jeneratör markalarından biri haline geldiğini dile getiren Borusan Cat Enerji ve Ulaşım Endüstrisi İcra Kurulu Üyesi Harun Akçınar, konuşmasına şu sözlerle devam etti:

“Jeneratör alanında dünyanın lider markalarından FG Wilson’ı, Borusan Cat ürün ailesine katmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. FG Wilson’ın, maliyet avantajını yüksek verimlilikle birleştiren ve son teknoloji ile fark yaratan ürünleri artık Borusan Cat farkıyla kullanıcılarla buluşacak. Satış yanı sıra satış sonrası tüm süreçlerde de müşterilerimize değer yaratan hizmetlerimizi sunacağız”.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler