1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. FG Wilson`a Bölge Satış müdürü

FG Wilson`a Bölge Satış müdürü

Enerji Günlüğü - FG Wilson Marmara Bölgesi Satış Müdürlüğü'ne Aksa Jeneratör Emrah Dumankaya getirildi.1966 yılında İrlanda'da kurulan ve bugün...

FG Wilson`a Bölge Satış müdürü

Enerji Günlüğü - FG Wilson Marmara Bölgesi Satış Müdürlüğü'ne Aksa Jeneratör Emrah Dumankaya getirildi.

1966 yılında İrlanda'da kurulan ve bugün dünyanın pek çok ülkesinde faaliyet gösteren jeneratör firması FG Wilson'ın Türkiye bölümünde Marmara Bölgesi Satış Müdürlüğü'ne yeni bir isim getirildi.

FG Wilson Türkiye Marmara Bölgesi’ne satış müdürlüğü görevini, daha önce Aksa Jeneratör'de bölge müdürlüğü görevinde da bulunan Emrah Dumankaya üstlendi. Dumankaya, 2000 yılındaYıldız Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2013 yılında Yeditepe Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisans (MBA) eğitimine başlayan Dumankaya, halen bu eğitimini sürdürüyor.

Dumankaya, profesyonel hayatına; elektronik kartlar, uzaktan kumandalar ve plastik ürünler üreten ALPPLAS – EPS Elektronik şirketinde başladı. 2004–2012 yılları arasında Özel Müşteriler Yöneticisi (Proje Yönetmeni) olarak çalıştığı Aksa Jeneratör'de 2013 yılından itibaren Bölge Satış Müdürlüğü görevine getirildi.

FG Wilson Türkiye, İstanbul’da Genel Müdürlük, Marmara, Ege ve Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz’de Bölge Müdürlükleri ve Erbil’de Kuzey Irak Bölge Müdürlüğü ile hizmet veriyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler