1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Botaş 4 kişilik personel alımı yapacak

Botaş 4 kişilik personel alımı yapacak

Enerji Günlüğü – Botaş, farklı birimlerde görevlendirmek üzere lisans mezunu 4 kişiyi işe alacak. Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ)...

Botaş 4 kişilik personel alımı yapacak

Enerji Günlüğü – Botaş, farklı birimlerde görevlendirmek üzere lisans mezunu 4 kişiyi işe alacak. 

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu üzerinden, lisans mezunu 4 kişiyi işe alacak. İşe alınacak olanların sahip olması gereken özellikler ile ilgili diğer hükümler aşağıdaki gibi bildirildi. 

Uzman Yardımcısı unvanıyla, Çankaya, Ankara’da; Tedarik ve Sözleşmeler Daire Başkanlığında görevlendirilecek olan iki kişinin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans mezunu olmaları gerekiyor. 

Uzman Yardımcısı unvanıyla, Çankaya, Ankara’da; Doğalgaz Alım ve İhracat Daire Başkanlığında görevlendirilecek olan adayın da İktisat veya İşletme bölümlerinin birinden lisans derecesi almış olması gerekiyor. 

Bu iki kadro için başvuracak olan adayların son 5 yıl içerisinde İngilizce YDS’den en az C seviyesinde puan almış olmaları şartı aranıyor. Bu konuda, YÖK tarafından yayınlanan güncel yabancı dil sınavları eşdeğerlik tablosuna göre dengi puanlar da kabul edilecek. 

Mühendis unvanıyla Marmaraereğlisi, Tekirdağ’da bulunan LNG İşletme Müdürlüğünde görevlendirilecek olan adayın; Endüstri Mühendisliği, Çevre Mühendisliği veya mühendislik fakültelerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümlerinin birinden lisans derecesi almış olması şartı aranacak. 

Söz konusu 4 kadronun tümünü ilgilendiren genel şartlar arasında; 3 yıl boyunca görev yapılan kurum ve görev yeriyle ilgili nakil talebinde bulunmamak ve 13 Mart 1984 tarihinden sonra doğmuş olmak da sıralanıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler