1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Bursa`da krom madeninde göçük!

Bursa`da krom madeninde göçük!

Enerji Günlüğü - Bursa'nın Harmancık İlçesi'nde bulunan Hayri Öğelman Krom Maden Ocağı'nda meydana gelen göçükte bir işçi hayatını kaybetti.BURSA'nın...

Bursa`da krom madeninde göçük!

Enerji Günlüğü - Bursa'nın Harmancık İlçesi'nde bulunan Hayri Öğelman Krom Maden Ocağı'nda meydana gelen göçükte bir işçi hayatını kaybetti.

BURSA'nın Harmancık İlçesi'nde bulunan 30 işçinin çalıştığı Hayri Öğelman Krom Maden Ocağı'nda dün akşam saat 18.30 sıralarında meydana gelen göçükte işçilerden Mustafa Evren yaşamını yitirdi, Ramazan Alçı ise ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Zeminden 40 metre derinlikte işçilerin çalıştığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen göçük sonrası çok sayıda ambulans olay yerine gönderildi.

Göçükte, işçilerden 45 yaşındaki Mustafa Evren yaşamını yitirirken, Ramazan Alçı ise yaralı olarak kurtarıldı. Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'ne bağlı Balı Köyü'nde oturan ve emekli olduktan sonra tekrar çalışma ihtiyacı duyan Mustafa Evren'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Alçı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler