1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Çevre Bakanlığı karbon piyasası için danışmanlık alacak

Çevre Bakanlığı karbon piyasası için danışmanlık alacak

Çevre Bakanlığı, Karbon Piyasası Geliştirme Projesi kapsamında emisyon ticaret sistemi tasarımı için danışmanlık alacak.

Çevre Bakanlığı karbon piyasası için danışmanlık alacak

Enerji Günlüğü - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Karbon Piyasası Geliştirme Projesi kapsamında emisyon ticaret sistemi tasarımı için danışmanlık hizmeti alacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İklim Değişikliği Başkanlığı (İDB); Türkiye PMI (Partnership for Market Implementation) Karbon Piyasası Geliştirme Projesi için Dünya Bankası’ndan aldığı hibe desteği kapsamında danışmanlık hizmeti almak üzere ihale yapacak. Bakanlık bu amaçla bir ilgi beyanı daveti yayınladı.

İhale kapsamında PMI Karbon Piyasası Geliştirme Projesi kapsamında Türkiye’de emisyon ticaret sisteminin tasarlanması ve mevzuat geliştirilmesi ve Türkiye’de emisyon ticaret sisteminin ekonomik modellemesi için danışmanlık hizmeti alınacak. 

İlgi beyanı dosyalarının en geç 26 Nisan 2024 tarihinde, saat 17.00’ye kadar Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İklim Değişikliği Başkanlığı, Karbon Fiyatlandırma Dairesi Başkanlığı, PMI Proje Uygulama Birimi, Çamlıca Mahallesi, Anadolu Bulvarı, No: 64/2, 06560, Yenimahalle, Ankara adresine şahsen teslim edilmesi ya da eposta veya kurye ile iletilmesi gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler