1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Karbon Piyasası Projesi için 2 uzmandan hizmet alınacak

Karbon Piyasası Projesi için 2 uzmandan hizmet alınacak

Çevre Bakanlığı, Karbon Piyasası Geliştirme Projesi kapsamında satın alma uzmanı ve bir proje asistanı çalıştıracak.

Karbon Piyasası Projesi için 2 uzmandan hizmet alınacak

Enerji Günlüğü - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Karbon Piyasası Geliştirme Projesi kapsamında bir satın alma uzmanı ve bir proje asistanından danışmanlık hizmeti alacak.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İklim Değişikliği Başkanlığı (İDB); Türkiye PMI (Partnership for Market Implementation) Karbon Piyasası Geliştirme Projesi için Dünya Bankası Piyasa Uygulama Ortaklığı hibesi kapsamında tam zamanlı bireysel danışmanlık hizmeti almak üzere ilgi beyanı daveti yayınladı.

İDB Ağustos 2023 ve Kasım 2023’te de bu 2 hizmetin temini için ilgi beyanı daveti yapmış; ancak davetler daha sonra iptal edilmişti. 

İlgi beyanı bir kişiden tam zamanlı Satın Alma Uzmanı olarak; bir kişiden de tam zamanlı Proje Asistanı olarak hizmet alınmasını amaçlıyor. İstekliler İngilizce ve Türkçe olarak mülakata alınacak ve uygunluk verilirse 3 aylık deneme süresine tabi olacaklar. Ardından bir yıllık sözleşmeyle Mayıs 2024’te çalışmaya başlayacaklar. Taraflardan biri yazılı olarak feshetmediği sürece sözleşme her yıl kendiliğinden yenilenmek suretiyle devam edecek. Çalışacak olanların aylık ödemeleri, fatura ya da serbest meslek makbuzu karşılığında yapılacak. İşe başlayacak olanların çalışma yeri esasen Ankara olmakla birlikte, yurt içi veya yurt dışı seyahat yapılması da gerekebilecek. 

İlgi beyanına cevap vermek isteyen isteklilerin Türkçe ve İngilizce özgeçmişlerini en geç 19 Nisan 2024 tarihinde, saat 18.00’e kadar [email protected] elektronik posta adresine göndermeleri gerekiyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler