1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Chevron işçileri anlaştı, grev sonlanıyor

Chevron işçileri anlaştı, grev sonlanıyor

Chevron’un Avustralya’daki LNG çalışanlarının grevleri sona eriyor. Sendika ile sağlanan anlaşma ücret, iş güvenliği ve kadrolar gibi konularda iyileştirmeler içeriyor. 

Chevron işçileri anlaştı, grev sonlanıyor

Enerji Günlüğü - ABDli enerji şirketi Chevron ve işçi sendikaları Avustralya'nın önemli sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) tesislerinde yaşanan grevi sona erdirmek için anlaştılar.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli petrol ve gaz şirketi Chevron ve işçi sendikaları, Avustralya'nın önemli sıvılaştırılmış doğal gaz tesislerinde yaşanan grevleri sona erdirmek için anlaşmaya vardı. İki büyük sendikanın oluşturduğu Offshore Alliance, ücret ve koşullar konusunda önerilen bir uzlaşmayı kabul ettiklerini ve endüstriyel eylemleri askıya alacaklarını doğruladı. 

ANLAŞMADA ÜCRET VE İŞ GÜVENLİĞİ İYİLEŞTİRİLDİ

Avustralya İşçi Sendikası Batı Avustralya Sekreteri Brad Gandy yaptığı açıklamada, "Offshore Alliance şimdi Chevron ile birlikte çalışarak anlaşmanın taslağını tamamlayacak ve üyeler kısa süre içinde mevcut endüstriyel eylemi sona erdirecek" dedi. Gandy, anlaşmanın ücret, iş güvenliği ve kadrolar gibi konularda iyileştirmeler içerdiğini söyledi. 

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler