1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. CK'nın elektrik şirketleri sözlü savunma verecek

CK'nın elektrik şirketleri sözlü savunma verecek

Enerji Günlüğü - Akdeniz Elektrik, CLK Akdeniz Elektrik (CK) ve Ak Den Enerji hakkındaki hakim durumun kötüye kullanılmasıyla rekabet koşullarını...

CK'nın elektrik şirketleri sözlü savunma verecek

Enerji Günlüğü - Akdeniz Elektrik, CLK Akdeniz Elektrik (CK) ve Ak Den Enerji hakkındaki hakim durumun kötüye kullanılmasıyla rekabet koşullarını ihlal soruşturmasında sözlü savunmalar 6 Şubat'ta alınacak. 

Rekabet Kurumu, Antalya, Isparta ve Burdur illerinde elektrik dağıtım hizmetlerini sunan Akdeniz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi ile CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ ve Ak Den Enerji Dağıtım ve Perakende Satış Hizmetleri AŞ’nin 4054 sayılı Kanun’un 6. maddesini ihlal ettikleri iddiasını içeren başvurular üzerine yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindiğini ve Rekabet Kurulu’nun sözlü savunmaları 06 Şubat 2018 tarihinde saat 14.00’de alacağını açıkladı.

TOPLANTIYA KATILACAK TARAFLAR İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 29 OCAK 2018

Açıklamada, toplantıya katılmak isteyen şikâyetçi ve üçüncü kişilerin, “Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca, toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren dilekçeyle 29 Ocak 2018 günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kurumuna başvurmaları gerektiği kaydedildi.

4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 6. maddesi, hâkim durumun kötüye kullanılmasını yasaklıyor.

CLK AKDENİZ ELEKTRİK’E REKABET SORUŞTURMASI

 
Önceki ve Sonraki Haberler