1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Delta Sakarya`da doğalgaz arayacak

Delta Sakarya`da doğalgaz arayacak

Enerji Günlüğü - Delta Uluslararası Petrol, Sakarya ili Serdivan ilçesinde doğalgaz arayacak.Delta Uluslararası Pet. İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti., Sakarya...

Delta Sakarya`da doğalgaz arayacak

Enerji Günlüğü - Delta Uluslararası Petrol, Sakarya ili Serdivan ilçesinde doğalgaz arayacak.

Delta Uluslararası Pet. İnş. Tic. ve San. Ltd. Şti., Sakarya ili Serdivan ilçesi 2 Pafta, 6 Ada, 31 Parsel, Adalı Aralık Mahallesi mevkiindeki AR/DPS/II/5087 Nolu Ruhsat Sahasında doğalgaz arama çalışmalarına başlamayı planlıyor.

600.000 TL bedel biçilen proje kapsamında sondaj işlemi tamamlanıp yeterli rezerv tespit edildikten sonra elde edilecek kaynak LPG tankları ile taşınarak BOTAŞ hattına verilecek.

Söz konusu 1000 m2’lik alanda 1 adet döner sondaj yöntemi ile sondaj yapılarak, bu alan içinde aynı zamanda sondaj sıvısının biriktirileceği sondaj sıvısı toplama havuzu da yapılmış durumda.

PROJE İLE İLGİLİ ÇED SÜRECİ BAŞLADI

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada, proje ile ilgili Sakarya Valiliği'ne sunulan Çevresel Etki Değerlendirmesi dosyasının incelenip uygun bulunarak projeye ilişkin ÇED sürecinin başladığı duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler