1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Diyarbakır TEVSİİ OSB`ye enerji nakil hattı yapılacak

Diyarbakır TEVSİİ OSB`ye enerji nakil hattı yapılacak

Enerji Günlüğü - Diyarbakır (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesine ait, Enerji Nakil Hattı yapım işi ihale edilecek.Diyarbakır (TEVSİİ) Organize Sanayi Bölgesi...

Diyarbakır TEVSİİ OSB`ye enerji nakil hattı yapılacak

Enerji Günlüğü - Diyarbakır (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesine ait, Enerji Nakil Hattı yapım işi ihale edilecek.

Diyarbakır (TEVSİİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, ihale ilanını bugünkü Resmi Gazete'de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Müteşebbis Heyet Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Diyarbakır (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesine ait, Enerji Nakil Hattı yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

30/10/2015 tarihine kadar tamamlanacak olan işin ihalesi, 03/06/2015 tarinden saat10.00'da Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat Toplantı Salonu Söğütözü - ANKARA adresinde yapılacak.

İstekliler tekliflerini, birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim vermek suretiyle birim fiyat esası üzerinden verecekler. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekli ile keşif bedeline teklif edilen indirim oranının uygulanması sonucu bulunan toplam sözleşme bedeli üzerinden birim fiyat esaslı sözleşme düzenlenecek.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. İhale dokümanı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8. Kat 826 nolu odasında veya Diyarbakır (Tevsii) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığının Elazığ Yolu 22. Km Organize Sanayi Müd. Giriş Kapısı Yanı Merkez/ DİYARBAKIR adreslerinde görülebilecek veya 350.- TL karşılığı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu. 2151 Cad. No: 154 8.Kat 826 nolu odasından satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler