1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Ege Linyit kömür taşıma hizmeti alacak

Ege Linyit kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİE Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti alımı için ihale açtı.TKİE...

Ege Linyit kömür taşıma hizmeti alacak

Enerji Günlüğü - TKİE Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, ihtiyacı olan kömür yükleme, taşıma ve boşaltma hizmeti alımı için ihale açtı.

TKİE Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü, 150 günlüğüne Işıklar B Termik Stoğundan 300.000 ton kömürün yüklenmesi, Soma B Termik Santralın ünitelerine taşınması ve boşaltılması hizmeti Alımı ihalesini bugünkü Resmi Gazete’de yayınlayarak duyurdu.

İhale 3 Eylül 2014 tarihinde saat 15.00’da ELİ Müessesesi Müdürlüğü Komisyon Odasında yapılacak.

İHALE TEKLİFLERİ

İhale teklifleri ihale tarih ve saatlerine kadar ELİ Müdürlüğü Genel Muhaberat Servisine verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DOKÜMAN BEDELİ 100 TL

İhale dokümanları Ege Linyitleri İşletmesi Müdürlüğü Atatürk Cad. No: 111 45500 Soma/ Manisa, TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Daire Başkanlığı (1102 nolu odadan),Ankara ve TKİ Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı İzmir Gümrük Şefliği Erzene Mh. 78 Sk. No. 3 D.4 Bornova/İzmir adreslerinde görülebilecek ve 100,00 TL bedelle alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler