1. HABERLER

  2. NÜKLEER

  3. Ege Üniversitesi enerji uzmanı doçentler arıyor

Ege Üniversitesi enerji uzmanı doçentler arıyor

Enerji Günlüğü – Ege Üniversitesi, Enerji, Nükleer Bilimler ve Nükleer Teknoloji Anabilim dallarında görevlendireceği doçent ünvanlı 3 öğretim üyesi...

Ege Üniversitesi enerji uzmanı doçentler arıyor

Enerji Günlüğü – Ege Üniversitesi, Enerji, Nükleer Bilimler ve Nükleer Teknoloji Anabilim dallarında görevlendireceği doçent ünvanlı 3 öğretim üyesi arıyor. 

Ege Üniversitesi, Güneş Enerjisi Enstitüsü’nde 1; Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde ise 2 doçent ünvanlı öğretim üyesi görevlendirmek istiyor. 

Güneş Enerjisi Enstitüsü, Enerji Anabilim Dalı’nda görevlendirilecek olan doçentin, doçent unvanını makine mühendisliği bilim alanı, Termodinamik Anabilim Dalında almış olması ve Güneş Enerjisi Destekli Manyetik Soğutma ile ilgili çalışmalar yapmış olması gerekiyor. 

Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde görevlendirilecek olan doçentlerden birinin doktorasını nükleer bilimler alanında yapmış olması ve kimya uzmanı olması; diğer doçentin ise yine doktorasını Nükleer Bilimler alanında yapmış olması ve fizik uzmanı olması gerekiyor. 

İlgilenenlerin 07 Kasım 2018 günü mesai bitimine kadar, 4 nüsha halinde hazırlanmış dosyalarıyla, Rektörlük Personel Daire Başkanlığına başvurması gerekiyor. Adayların değerlendirmesi, Ege Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Kriterlerine göre yapılacak. 

Önceki ve Sonraki Haberler