1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı ertelendi

EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı ertelendi

EIF Enerji Kongresi & Fuarı, 20 – 22 Eylül 2023 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlenecek.

EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı ertelendi

Enerji Günlüğü - GÜNDER - EIF 2023 Ortaklığı ile düzenlenecek olan EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı, yaşanan deprem felaketi nedeniyle Eylül ayına ertelendi.

EIF Yürütme Kurulu, Nisan ayı içinde düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdüğü EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarını Eylül ayına erteleme kararı aldı.

EIF'ten yapılan açıklamada, EIF Yürütme Kurulu olarak Nisan ayı içinde düzenlemek için hazırlıklarını sürdürdükleri EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarını Eylül ayına erteleme kararı aldıkları kaydedildi. 

Açıklamada şunlar kaydedildi:

GÜNDER - EIF 2023 Ortaklığı ile düzenlenecek olan EIF Gaziantep Güneş Enerji Fuarı’nın ilkini, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi uhdesinde bulunan tüm yetkili kadroların, üst düzey yetkililerin, yönetim kurullarının ve başkanlarının eşsiz ve çok kıymetli destekleri ile 20 – 22 Eylül 2023 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezinde düzenlemeyi planlıyoruz.

Bölgenin diğer önemli şehirleri de Sanayi ve Ticaret Odalarının ve Organize Sanayi bölgelerinin destekleri ile bölgelerinde bulunan fabrika sahipleri, yöneticileri, satın alım birimleri ve yine bu bölgelerde yer alan tarım üreticileri aynı şekilde önemli kadroları ve işletme sahipleri ile Fuarımıza katılıyor olacaklar.”

Önceki ve Sonraki Haberler