1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Elazığ Belediyesi kurulum şartıyla GES işletmesi verecek

Elazığ Belediyesi kurulum şartıyla GES işletmesi verecek

Elazığ Belediyesi, yaptıracağı GES’in işletmesini vermek üzere, kurulum işlerinin üstlenilmesi şartıyla ihale yapacak.  

Elazığ Belediyesi kurulum şartıyla GES işletmesi verecek

Enerji Günlüğü - Elazığ Belediyesi, yaptıracağı GES’in işletmesini vermek üzere, kurulum işlerinin üstlenilmesi şartıyla ihale yapacak.  

Elazığ Belediye Başkanlığı; Merkez ilçeye bağlı Mürü Köyü’nde, Akpınar Mevkii 1113 nolu Belediye’ye ait parselde kurulacak olan 1140,48kWp (990kWe) gücündeki Arazi Uygulamalı Güneş Enerjisi Santrali’nin (GES) işletme hakkını 10 yıl süreyle vermek üzere ihale yapacak. 

Üstlenicinin GES ikmalinin teknik özelliklerini, satın alma ve tedarik şartlarını, kurulum ve montaj gereksinimlerini, şebeke ile bağlantı esaslarını, devreye alma, kurulum sonrası işletme ve bakım hizmetlerini üstlenmesi gerekecek. 

İhale 09 Şubat 2021 günü saat 10.00’da Elazığ Belediyesi Encümen Salonu’nda yapılacak. İhale konusu işin tahmini yatırım bedeli 3.228.668,68 lira olarak duyuruldu. İstekliler, bu bedel üzerinden 96.860,05 lira geçici teminat verecekler. 

İhale şartnamesi, mesai saatleri içinde Elazığ Belediye Başkanlığı, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünde ücretsiz görülebilecek ve 500 lira karşılığında aynı yerden satın alınabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler